Bespaar minimaal 30% op kosten

Nu overstappen = Morgen bellen

Behoud van uw eigen nummer

Try before you Buy

Onderdeel van Fit4Phones BV

Home / Oplossingen / Telefoonnummers / Buitenlandse telefoonnummers

Buitenlandse telefoonnummers

HetNieuweTelefoneren kan nationale telefoonnummers leveren in meer dan 30 landen. Hiermee opent u eenvoudig een internationale vestiging. Lokale klanten kunnen u bellen op een lokaal telefoonnummer in eigen land. Gesprekken kunnen worden afgeleverd op VoIP, regionale nummers in Nederland of nummers in het buitenland.

Wanneer u een gesprek binnenkrijgt van uw buitenlandse nummer, kunt u zien dat dit van een van uw buitenlandse vestigen komt. U kunt dan opnemen in de taal van het land, of wij kunnen een keuzemenu laten horen in de taal van dat land.

Prijs regionaal nummer in het buitenland

De prijs van een nummer is afhankelijk van het type nummer (land of regiogebonden) en het land waarvoor het wordt aangevraagd. Gemiddeld is de prijs van een regionaal buitenlands nummer € 15,- per maand. De eenmalige aansluitkosten bedragen gemiddeld € 25,-.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van buitenlandse nummers kunt u contact opnemen met HetNieuweTelefoneren via: info@hetnieuwetelefoneren.nl

Deel via Twitter Deel via Facebook Deel via LinkedIn

Contact


Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Direct contact


Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op via:

  • Telnummer:  085-2103150
  • Faxnummer: 085-2103151

Direct offerte

Wat goed dat u de stap heeft genomen om een offerte aan te vragen. Dat betekent dat u vooruitstrevend bent en tegelijkertijd kosten wil besparen. Het Nieuwe Telefoneren is ook zo'n bedrijf en daarom willen we u graag helpen met uw aanvraag.